1. Προϊόντα που φέρουν εγγύηση κατασκευαστή ή εγγύηση της Theoprofil

 • Σκυλόσπιτα: καλύπτονται από εγγύηση εφόρου ζωής για δαγκώματα από το σκύλο στα πάνελ και τις μεταλλικές γωνίες καθώς κα από το σάπισμα του πάνελ πολυουρεθάνης. Δεν καλύπτονται όμως για το χρώμα.
 • Πολυκαρβονικά φύλλα & ρολλά : Καλύπτονται από 10 ετή εγγύηση, σύμφωνα πάντα με τους όρους του κάθε κατασκευαστή. Στην ενότητα υποστήριξη μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την εγγύηση.
 • Πόρτες ψυκτικών θαλάμων:  Καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών χωρίς να περιλαμβάνεται εγγύηση για φυσιολογικές φθορές σε κλείστρα, μεντεσέδες,λάστιχα,αντιστάσεις,μηχανισμούς και άλλα αναλώσιμα μέρη.

2. Προϊόντα που δεν φέρουν εγγύηση

 • Λαμαρίνες: Δεν καλύπτονται από εγγύηση.
 • Κουρτίνες PVC: Δεν καλύπτονται από εγγύηση αλλά έχουν εκτιμώμενο χρόνο ζωής τα 10 έτη.
 • Υγιονομικά τεμάχια: Δεν καλύπτονται από εγγύηση, αλλά έχουν πρακτικά εφόρου ζωής αντοχή.
 • Ακρυλικά φύλλα: Δεν καλύπτονται από εγγύηση, αλλά έχουν 14 έτη προσδωκόμενο χρόνο ζωής.
 • Ασφαλτικά Κεραμίδια: Δεν καλύπτονται από εγγύηση, όμως εμπειρικά έχουν κατά μέσο όρο 10 έτη ζωής λόγω καλής ποιότητας(Ευρωπαϊκής προέλευσης) σε αντίθεση με άλλα ασιατικής προέλευσης όπου δεν ξεπερνούν τα 5 έτη.
 • Πολυεστερικά φύλλα: Δεν καλύπτονται από εγγύηση, όμως ο μέσος χρόνος ζωής τους είναι 12 χρόνια  λόγω ιταλικής προέλευσης που καλύπτουν αυτό τον εκτιμώμενο χρόνο ζωής.

 

3. Προϊόντα με δυνατότητα αγοράς έξτρα εγγύησης ή χρησιδανείου.

 • Πόρτες Ψυκτικών θαλάμων: η έξτρα εγγύηση δουλεύει με την μορφή χρυσυδάνεισμού. Δηλαδή αγοράζοντας έναντι κάποιου επιπλέον κόστους μία έξτρα εγγύηση για μία πόρτα, μπορείτε μετά την πενταετία από την ημέρα αγοράς να μας στείλετε πίσω την πόρτα που αγοράσατε και να σας επιστρέψουμε μία ίδια ακριβώς καινούρια και αμεταχείριστη.

Περιορισμοί:

1. Θα πρέπει να έχετε την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς.

2. Θα πρέπει να την αποστείλετε με το αρχικό αμπαλάζ (θα πρέπει να το διαφυλλάξετε)

3. Τα έξοδα μεταφοράς από/προς την εταιρία μας επιβαρύνουν τον πελάτη

4. Η πόρτα για να καλύπτεται από την εγγύηση θα πρέπει να είναι σε κατάσταση μεταχειρισμένου και όχι βανδαλισμένου προϊόντος. Είναι δεκτή η φυσιολογική του φθορά όπως χαλασμένοι μεντεσέδες,κλείστρα,μηχανισμοί , ελαφρά βουλιάγματα σε πορτόφυλλα κλπ. όχι όμως σπασμένες κάσες και στραπατσαρισμένα πορτόφυλλα καθώς αυτά ακυρώνουν τη σύμβαση χρυσιδανείου.

 

 • Πάνελ Πολυουρεθάνης:  Η έξτρα εγγύηση που μπορείτε να αγοράσετε για κάθε τεμάχιο πάνελ καλύπτει με 3ετή εγγύηση την άμεση αντικατάστασή τους στις εξής περιπτώσεις:
 1. Αν σκουριάσουν ή αποκολληθεί η λαμαρίνα από τον αφρό πολυουρεθάνης( φούσκωμα).
 2. Αν συρρικνωθεί ο αφρός.

Περιορισμοι:

 1. Τα έξοδα των μεταφορικών από και πρός την εταιρεία μας επιβαρούν αποκλειστικά τον πελάτη.
 2. Η εγγύηση ισχύει εφόσον τα πάνελ είναι τοποθετημένα σε απόσταση άνω του 1km από την θάλασσα.
 3. Δεν ισχύει η εγγύηση για πιθανή αλλοίωση του χρώματος εξαιτίας της έκθεσης σε ηλιακή ακτινοβολία.