Συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα επίπεδα

Συμπαγή επίπεδα πολυκαρβονικά φύλλα (πλαστικά τζάμια) των οίκων Plazit Polygal, Polycam, Gallini και Alveco σε ανταγωνιστικές τιμές.  Έχουμε το μεγαλύτερο στοκ και τις καλύτερες τιμές σε συμπαγή πολυκαρβονικά. Η Plazit Polygal, Polycam, Gallini και Alveco αποτελούν παγκόσμιους ηγέτες στα συμπαγή  πολυκαρβονικά φύλλα και στα ακρυλικά φύλλα.  Tα συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα του οίκου Plazit Polygal είναι ποιοτικά υλικά με εγγύηση 10 ετών, παράγει  αποκλειστικά ακρυλικά & πολυκαρβονικά για πάνω από 30 χρόνια. Είναι απαραίτητα για πάρα πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στις κατασκευές, στις μεταφορές κλπ.

Δείτε όλα τα πολυκαρβονικά συμπαγή επίπεδα φύλλα

Τα συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα βρίσκονται στη πρώτη θέση της πυραμίδας των πολυκαρβονικών φύλλων, από πλευράς ποιότητας. Χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστων σε επικαλύψεις σχολικών και βιομηχανικών κτιρίων, για προστασίας από ατυχήματα και αντιβανδαλιστικούς σκοπούς και μέγιστη ασφάλεια εκεί που χρειαζόμαστε να περνά το φως και να έχουμε οπτική επαφή.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

  • Δέχονται καμπυλότητα (Radius) 175 φορές το πάχος τους
  • Έχουν 250 φορές περισσότερη αντίσταση σε προσκρούσεις από ένα γυαλί ίδιου πάχους
  • Έχουν 30 – 40 φορές περισσότερη αντίσταση σε προσκρούσεις από ένα ακρυλικό φύλλο ίδιου πάχους
  • Έχουν τεράστιο θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας από -100 έως 120 °C Έχουν δυνατότητα θερμοδιαμόρφωσης
  • Κατηγοριοποιούνται στην υψηλότερη κατηγορία Α3 της Γερμανικής προδιαγραφής DIN 52290 περί προστατευτικών πετασμάτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

Κατεργασία Συμπαγή πολυκαρβονικών φύλλων. Εργαλεία Τα συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα μπορούν να υποστούν κατεργασία με τα [...]

ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΓΗ ΦΥΛΛΩΝ

Θερμική και μηχανική διαμόρφωση πολυκαρβονικών συμπαγή φύλλων  Θερμική διαμόρφωση Πριν την διαδικασία της θερμικής διαμόρφωσης [...]

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Theoprofil εκτός από την εμπορία αναλαμβάνει και την κατασκευή οικίσκων από πάνελ, υποστέγων, γκαράζ αυτοκινήτων, αποθηκών, και αντικατάσταση παλαιών κεραμιδιών – ελενίτ με πάνελ, λαμαρίνες, πολυκαρβονικά και πολυεστερικά φύλλα και ρολά.

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ