Πολυεστερικά φύλλα

Πολυεστερικά διαφώτιστα φύλλα του Ιταλικού οίκου Magniplast σε ανταγωνιστικές τιμές και σε μόνιμο απόθεμα. Τα διαφώτιστα πολυεστερικά φύλλα του οίκου Magniplast, είναι ποιοτικά υλικά, από μία εταιρία που ιδρύθηκε το 1967 και είναι εξιδικευμένη στην αγορά των πολυεστερικών φύλλων και των πολυεστερικών ρολών. Δεν έχουν καμμία σχέση με τις φτηνές Τούρκικες υλοποιήσεις. 

Δείτε όλα τα πολυεστερικά φύλλα

Τα διαφώτιστα πολυεστερικά φύλλα είναι η πιο εύκολη και απλή εφαρμογή, που παρέχει ευκολία στην εγκατάσταση και φωτισμό. Τα διαφώτιστα πολυεστερικά πάνελ ή αλλιώς διαφώτιστα πολυεστερικά φύλλα χρησιμοποιούνται σε κατασκευές όπου η χρήση του γυαλιού είναι αδύνατη, αλλά η φωτοδιαπερατότητα είναι απαραίτητη. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν από μόνο τους ή με λοιπά συναφή προϊόντα σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως σκέπαστρα, οροφές κ.α.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Είναι ελαφρύτερα από το γυαλί
  • Έχουν υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV)
  • Έχουν χαμηλότερο συντελεστή θερμοπερατότητας σε σχέση με το γυαλί
  • Δίνουν φυσικό φωτισμό στον καλυπτόμενο χώρο συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας
  • Τα πολυεστερικά φύλλα ή αλλιώς “διαφώτιστα” ενσωματώνονται εύκολα στην κατασκευή όπως ένα κανονικό πάνελ επικάλυψης οροφής ή ένα φύλλο λαμαρίνας, γιατί έχουν το ίδιο προφίλ με τα πάνελ οροφής και με διάφορες λαμαρίνες.

Το σύστημα επικάλυψης στέγης κτιρίων πάνελ πολυουρεθάνης, παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ