Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 6 τρόπους:

  1. Αντικαταβολή. Για όσους προτιμήσετε την μέθοδο αυτή, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο, την στιγμή της παραλαβής. Αυτή η μέθοδος δεν εφαρμόζεται για αποστολή με μεταφορική εταιρεία παρά μόνο με ταχυμεταφορική εταιρεία. Ενημερωθείτε για το κόστος μεταφορικών ΕΔΩ. Θα πρέπει όμως να σας υπενθυμίσουμε ότι ελάχιστα από τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν με ταχυμεταφορική εταιρεία λόγω μεγάλου όγκου άρα και ελάχιστα μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή.
  2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Aν έχετε στη κατοχή σας VISA, MASTERCARD, DINERS, MAESTRO, DISCOVER, AMERICAN EXPRESS, τότε μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας μέσω του διαδικτυακού ασφαλούς συστήματος πληρωμών Viva Payments. Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, ζητάει μία εντολή πληρωμής από την theoprofil.com και λαμβάνει ένα email με την εντολή πληρωμής. Από το email μεταβαίνει στο περιβάλλον της υπηρεσίας Viva Payments, στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA, MASTERCARD, DINERS, MAESTRO, DISCOVER, AMERICAN EXPRESS, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και τον τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Η υπηρεσία Viva Payments παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Στην ασφαλή – κρυπτογραφημένη φόρμα πληρωμής συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της με μορφή ΜΜ/ΕΕ πχ 05/15 για μια κάρτα που λήγει το Μάιο του 2015 και το ακριβές όνομα στο οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα, όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα). Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία να αναγράφεται στην κάρτα. Με πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Viva Payments θα έχετε μία επιβάρυνση 2,4% + 0,24 € ανά συναλλαγή επί της τελικής αξίας (μετά ΦΠΑ) των αγαθών και με 3,4% + 0,24€ για πληρωμή με AMERICAN EXPRESS.
  3. Πληρωμή μέσω paypal. Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών (www.paypal.com). Μπορείτε και να μην έχετε λογαριασμό στο Paypal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του Paypal. Αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο Paypal που θα σας προτρέπει: ‘Choose a way to pay – Διαλέξτε τρόπο πληρωμής’. Στο σημείο αυτό επιλέγετε Dont have a PayPal account‘ και συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω PayPal) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος του λογαριασμού PayPal να προσκομίσει την ταυτότητά του.  Με πληρωμή μέσω Paypal θα έχετε μία επιβάρυνση 3,4% + 0,35 € ανά συναλλαγή επί της τελικής αξίας (μετά ΦΠΑ) των αγαθών.
  4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Theoprofil. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας διαφορετικά η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει αρχίζει να μετράει από την επόμενη ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και -εάν είναι δυνατό- τον αριθμό παραγγελίας. Προαιρετικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας ένα email για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@theoprofil.com ή μέσω fax στο: 22310 68008. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του συστήματος Online Chat επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω αριστερά σε κάθε σελίδα μας ).Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί email, στο οποίο θα αναφέρεται η προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέτετε είναι:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:

ETE: 781/002731-64

IBAN ETE: GR79 0110 7810 0000 7810 0273 164

ALPHA: 314-00-2002-004244

IBAN ALPHA: GR88 0140 3140 3140 0200 2004 244

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 56 100 857 440 80

IBAN ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR13 0172 6100 0056 1008 5744 080

EUROBANK: 0026.0078.41.0200974328

IBAN EUROBANK: GR2702600780000410200974328

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@theoprofil.com ή μέσω fax στο: 22310 68008 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει αρχίζει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, καταθέσατε τα χρήματα σε διαφορετικό λογαριασμό, πέραν αυτών που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας, η εταιρεία “Θέου Χρυσάνθη” με διακριτικό τίτλο Theoprofil , theoprofil.com δεν φέρει καμμία ευθήνη.

6. α) Mε μετρητά χρήματα στην έδρα της Theoprofil, 4o ΧΛΜ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Στυλίδας, Αγία Παρασκευή Φθιώτιδας. Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας (εμφανίζεται κάτω αριστερά σε κάθε σελίδα μας) ή επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο.  (ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ SITE ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ). Προσοχή καθώς οι τιμές για παράδοση στο υποκατάστημα σε κάποια προϊόντα ίσως να είναι αυξημένη σε σχέση με παράδοση στο χώρο σας και με παραγγελία μέσω διαδικτύου. (Εμφανές σε κάθε προϊόν που έχει διαφορετική τιμή θα αναγράφεται Τιμή WEB και Τιμή για παραλαβή σε κατάστημα). Η τιμή WEB αναφέρεται σε παραγγελία μέσω Internet και παράδοση στο χώρο του πελάτη ή στην έδρα της Theoprofil, 4o ΧΛΜ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Στυλίδας, Αγία Παρασκευή Φθιώτιδας (καθώς δεν απασχολείται προσωπικό λόγω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας που πραγματοποιείται).

β) Mε πιστωτική κάρτα επίσης στην έδρα της Theoprofil, 4o ΧΛΜ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Στυλίδας, Αγία Παρασκευή Φθιώτιδας. Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω αριστερά σε κάθε σελίδα μας) ή επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στις κεντρικές αποθήκες. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει αυτοπροσώπως, ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία να αναγράφεται στην κάρτα. Σε κάθε περίπτωση η πληρωμή με κάρτα επιβαρύνεται με ποσοστό 2.4% + 0,24€ ανά συναλλαγή, επί της τελικής αξίας (μετά ΦΠΑ) των αγαθών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα theoprofil.com δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Diners, American Express, Maestro, Mastercard, Discover μέσω του ασφαλούς συστήματος Viva Payments.

Η Viva Payments προσφέρει ένα σύνολο από καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών, παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια, ευελιξία και συνεχή υποστήριξη. Στα πλαίσια των ανωτέρω, η Viva έχει λάβει πιστοποίηση PCIDSS, και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχόμενους ελέγχους από πιστοποιημένο security auditor.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, από την Viva Payments χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Viva Payments επισκεφτείτε το https://www.vivapayments.com/el-gr/features#SecurityDiv.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και να παραλάβετε από το κατάστημά μας θα πρέπει να είστε παρών ο ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του προσώπου που παραλαμβάνει να αναγράφεται στην κάρτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με έλεγχο-επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, με υπογραφή του ίδιου του κατόχου της κάρτας και -πέραν της υπογραφής- αναγραφή ολογράφως του ονοματεπώνυμου, και του αριθμού ταυτότητας στο δελτίο παραλαβής.

Προσοχή !! κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας και για συναλλαγές άνω των 100 € πρέπει απαραίτητα να αποστείλετε ένα αντίγραφο της μπροστινής όψης της πιστωτικής κάρτας σας (με καλυμμένα τα 6 τελευταία ψηφία που θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο του νόμιμου κατόχου που είναι και ο μόνος που μπορεί να παραλάβει) με email στο info@theoprofil.com, μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ζητούμε συγνώμη και την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την προστασία των νομίμων ιδιοκτητών των πιστωτικών καρτών. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.